Beauty

TAG: The Very Inspiring Blogger Award

Am primit acest tag de la AnytaGyo. Este vorba despre “cel mai inspirational blog”. Multumesc mult draga mea si ma bucur ca blogul meu se numara printre cele care iti aduc inspiratie. Asadar, trebuie sa va spun 7 lucruri despre mine, iar apoi sa nominalizez alte 15 bloguri. Hmmm…nu cred ca vor fi chiar 15, deoarece unele dintre fete au facut deja acest tag. Sper prin intermediul acestui tag sa aflati lucruri noi despre mine. Sa purcedem, zic :)).

1. Imi este frica de intuneric, de fapt nu il suport. Daca ma lasi intr-o incapere, casa, orice ar fi pe intuneric, fara o sursa de lumina sunt terminata. Simt fiori pe spate si ma apuca tremuratul.
2. Nu imi place sa fiu mintita si luata de proasta. Daca ai ceva de zis, vino si spune-mi in fata, nu ma lingusi si apoi sa te aud cum arunci cu vorbe goale…ca roata se intoarce si nu vrei sa fiu dusmanul tau.
3. Sunt foarte miloasa, simt ca mi se rupe sufletul cand vad oameni care nu au casa, batrani care abia isi duc traiul si mai ales animalute care sufera. Daca as putea le-as adopta pe toate, doar sa stiu ca sunt bine.
4. Sunt o fire incapatanata, daca eu vreau sa ma dau cu capul de pragul de sus ca sa-l vad p-ala de jos, asa o sa fie :)). 
5. Sunt de asemenea si impulsiva, incerc sa ma controlez si sa imi tin nervii in control, insa cateodata rabufnesc fara sa-mi dau seama, Cine ma cunoaste, stie ce zic. Dar imi trece repede, asta este cred eu si o trasatura a zodiei mele.
6. Nu imi place rautatea asta gratuita dintre oameni si ma exaspereaza oamenii care in loc sa isi vada de viata lor stau sa isi baga nasu’ in viata ta. Fiecare din noi e stapan pe viata lui si are dreptul sa faca ce vrea, cand vrea si cu cine vrea.
7. Nu judec oamenii, de niciun fel. Fiecare e liber sa fie asa cum vrea el si sa aiba ce orientari vrea. Ador sa vbesc cu oameni care sunt diferiti sau care lucreaza in alte domenii total diferit fata de ceea ce fac eu.
Cam atat as avea sa va spun daca trebuie sa ma rezum doar la 7 lucruri. Ar mai fii multe de spus, dar despre asta cred ca mi-ar trebui vreo doua trei ore ca sa imi spun eu of-ul asa cum trebuie. 
invit sa faca acest tag urmatoarele gagici:
Va pup cu drag!

You Might Also Like

2 Comment

  1. Semanam รฎn multe privinศ›e ๐Ÿ˜€

  2. E bine sa fii ambitioasa!
    In ceea ce ma priveste si eu prefer sa mi se spuna direct, insa consider ca este important si modul in care spui.
    Pupici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.