Beauty

Melkior – Be Yellow!

Galben, floarea soarelui, renastere, vara…cam la asta ma duce cu gandul culoarea galben. Recent am avut si o sedinta foto pe un camp cu floarea soarelui. Desi a fost o zi caniculara, efectiv curgeau apele pe noi, rezultatul pozelor este de-a dreptul spectacular. Daca inca nu ati vazut pozele, o puteti face aici.

Melkior ne intampina cu o gama noua si scoate in evidenta frumoasa culoare galben. Nu va mai tin la vorba, haideti mai bine sa va arat cu ce va incanta.

1. Fard de pleoape Sun Flower
 Fardul de pleoape Sun Flower de la Melkior are o textura foarte pigmentata si asigura o acoperire foarte mare. Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Pret: 27,00 lei.

2. Lac de unghii Pineapple
Fii in centrul atentiei si ameteste-i pe toti cei care se uita la tine. Cu oja Pineapple de la Melkior esti in tendinte. O culoare care atrage privirile si-ti insenineaza ziua.

Pret: 29 lei

3. Penseta oblica de inox Yellow 
Noua penseta oblica de inox de la Melkior este special conceputa pentru inlaturarea parului nedorit. Are un design modern si este deosebit de rezistenta. Nu se toceste si permite realizarea unui pensat extrem de precis de fiecare data. Se foloseste in cazul firelor subtiri. Se pot pensa si firele mici de par. Apuca firele de par de la radacina.

Pret: 25.90 lei

4. Pila de unghii Yellow
Melkior a creat pila 2 fete Yellow, un produs ideal pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Este subtire si usor de manevrat. Are rugozitate 180/240.

Pret: 6.90 lei.


Cel mai mult ma incanta fardul si penseta. Abia astept sa le adaug in kit-ul meu, mai ales ca trebuie sa imi cumpar paleta magnetica de 27, deoarece cea de 12 este full si am o gramada de farduri pe care vreau sa le iau de la ei.
Kisses, M!

You Might Also Like

3 Comment

  1. oja asta trebuie sa fie a mea! <3

  2. Sunt foarte atragatoare aceste produse cu toate ca nu ma dau in vant dupa galben πŸ™‚ Pupici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.