Beauty

Golden Rose Longstay Precise Browliner

Cand vine vorba despre sprancene este foarte important sa folosim produsele care ne avantajeaza cel mai mult. Sprancenele sunt foarte importante pentru fizionomia noastra, de aceea trebuie sa le acordam o atentie aparte. De-a lungul timpului am incercat multe produse pentru sprancene, atat creioane, geluri cat si fard. Astazi o sa vorbim despre creionul pentru sprancene de la Golden Rose Longstay Precise Browliner.

Creionul este prevazut cu doua capete: unul cu mina produsului, iar la celalat capat aveti o periuta pentru a le pieptana si indeparta excesul. Creionul este retractabil (nu trebuie ascutit), varful este subtire, ceea ce va ofera o definire foarte buna a sprancenelor. Datorita minei care este foarte subtire umplerea sprancenelor cu el este foarte naturala si va da posibilitatea de a crea fire false, acolo unde aveti nevoie. 
Rezista foarte bine pe timpul zilei, iar formula lui este creata sa reziste la apa. Asadar, nu dispare cu una, cu doua de pe sprancene. Este unul din produsele mele preferate pentru sprancene, de fapt consider ca intreaga gama Longstay de la Golden Rose este una foarte reusita. Atunci cand folositi creionul nu trebuie sa apasati foarte tare, deoarece mina fiind foarte subtire, exista riscul sa o rupeti. Construiti spranceana prin miscari usoare si mici.
Eu am avut creionul in nuanta 102 si se gaseste in cinci variante de culoare. Pretul creionului este de 35 de lei, un pret foarte avantajos. Produsul il gasiti la orice stand Golden Rose cat si pe site-ul www.cosmania.ro.
 
Am si cateva clipuri pe canalul de youtube unde puteti vedea cum se comporta atunci cand este folosit, cat si cum arata live.
Cel mai recent clip unde l-am folosit este cel cu produse terminate =>> CLICK AICI.
Iar AICI, la minutul 6:43, puteti vedea cum se comporta atunci cand conturezi spranceana cu el.
Mai jos gasiti si poze, sa vedeti cum arata de aproape. La spranceana dreapta, am arcada sparta si nu imi mai cresc fire de par acolo si puteti vedea ca a corectat foarte bine zona (pozele 2 si 3).

Kisses, M!

You Might Also Like

2 Comment

  1. Eu folosesc de obicei fard de sprâncene, cu o pensulă rigidă în unghi, dar aș vrea să încerc să desenez câteva fire lipsă, pentru că mi-am ars o dată sprânceana și de atunci nu îmi mai cresc fire într-o anumită zonă :))

    1. Si eu am arcada sparta si nici mie nu imi mai cresc fire. Pensula nu trebuie sa fie foarte rigida, trebuie sa iti dea voie sa poti crea fire false. Pentru asta mai poti folosi o pensula normala de tus, nu tasita :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.