Lifestyle

Ambasador Digital Divas 2019 || #digitaldivas19

Putin timp ne mai desparte de evenimentul Digital Divas, de anul acesta, organizat de Evensys si Avon. Eu voi fi acolo in calitate de ambasador si va voi tine la curent cu tot ce se intampla, atat pe Facebook cat si pe Instagram, asa ca nu uitati sa ma urmariti. Daca nu puteti ajunge la eveniment, dar vreti sa fiti la curent, puteti urmari live evenimentul pe www.digitaldivas.ro.

Conferinta Digital Divas isi propune sa aduca pe scena specialisti recunoscuti si nume relevante din industria de beauty, lifestyle si fashion. Cele trei sesiuni vor oferi povesti savuroase, dezbateri interesante si sfaturi utile oricarui pasionat de online.

Digital Divas va avea loc pe 28 mai, locatia ramanand neschimbata: Palatul Bragadiru, care are un loc special in sufletul meu deoarece acolo am avut sedinta foto din ziua nuntii. Evenimentul se va termina cu renumita gala de premiere, unde vor fi premiate 20 categorii.

Hashtag-urile oficiale unde puteti urmari toata activitatea sunt #digitaldivas19 si #avonspace.

Speakerii de anul acesta sunt: Monica Birladeanu, Ana Morodan, Alina Ceusan, Andreea Balaban, Sanziana Negru, Nicoleta Grigore, Sinziana Iacob, Gabriela Atanasov, Amalia Enache, Cristian Simonca, Alina Cinciulescu, Alexia Eram, Madalina Merca, Denisa Sima, Raluca Hagiu, Lorena Buhnici, Stela Bizdu, Noemi Meilman Si Cristian Manafu.

Asadar, ne vedem la palat!

❥Maria!

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.