Beauty

Juliet’s Tag (Ro Only)

Hey girls,
Am preluat acest tag de la Juliet pentru a particpa la concursul destinat bloggeritelor pe care ea il desfasoara. Premiul consta intr-o paleta Nakid Basic de la Urban Decay. Asa ca invit si eu bloggeritele care doresc sa participe sa preia acest tag mai departe. Daca vreti sa descoperiti totul despre cosmetice nu uitati sa aruncati un ochi pe blog-ul ei :).
Iar acum sa trecem la intrebarile adresate!
1. Ce ai invatat de la fetele din blogosfera?
Primul blog de beauty care l-am citit a fost cel al lui Special Koko si asta din curiozitatea de a afla care sunt produsele care le foloseste in tutorialele de pe YouTube. Apoi au urmat tot mai multe din dorinta de a invata cat mai multe lucuri. Asa ca am invatat cum sa utilizez anumite pensule, cum sa fac un machiaj depasind limita de 2-3 culori, aplicarea tusului etc etc…daca asta sa le scriu pe toate cred ca as umple pe putin o pagina :). Am invatat ca nu tot ce e scump este si bun, atata timp cat un produs face bine tenului meu nu conteaza cat costa el.
2. Imprumuti din cosmeticele tale prietenelor?
Inainte ii imprumutam prietenei mele cele mai bune, insa de cand m-am mutat cu prietenul meu nu prea mai am cui. Dar da, in caz ca se intampla sa ramana peste noapte la mine vreo prietena si are nevoie de ceva ii imprumut, cu toate ca pielea mea este foarte sensibila. Nu mi-am pus niciodata problema iritatiilor sau mai stiu eu ce. Imi face placere sa ajut si daca vreuna imi cere ceva ii ofer cu mare placere.
3. Care sunt aspectele placute si mai putin placute ale bloggingului?
Aspectele placute sunt nenumarate as spune eu. Am cunoscut o gramada de persoane noi, imi place sa ascult pareri diferite despre diferite produse sau machiaje. Cea mai mare placere pentru mine este ca am cunoscut-o personal pe Lili de la Fetelespun, care este o persoana deosebita.
Aspectele negative…chiar daca am un blog micut nu au intarziat sa apara comentariile rautacioase si jignirile. Nu o sa inteleg niciodata cum poti jigni un om fara macar sa il cunosti.
4. Cum iti vezi blogul peste 10 ani?
Hummm…..peste 10 ani sper sa fie o comunitate de persoane interesate de ceea ce scriu. Sper sa ajut cat mai multe persoane in domeniul machiajului si sa fie cat mai popular :).
5. Dupa ce criterii iti cumperi produse cosmetice? Review-urile din blogosfera iti influenteaza deciziile?
Da, inainte sa imi cumpar un produs pe care nu l-am mai folosit deloc citesc review-uri inainte si caut cat mai multe pareri.
6. Care este cel mai recent produs cosmetic care a intrat in rutina ta de beauty?
Ar fi creionul Nyx Jumbo Milk :).
7. Cat timp pe saptamana dedici blog-ului?
Depinde de timpul care il am in fiecare zi. Dar zilnic intru pe blog, postez cam de 2-3 ori pe saptamana. Deci timpul alocat este destul de maricel daca ne gandim cat dureaza pana faci o postare cap coada 🙂
Cam acestea au fost intrebarile. Ii multumesc lui Juliet pentru oportunitatea de la participa la acest concurs si le doresc bafta tuturor participantelor!
Va pupacesc, M!

You Might Also Like

3 Comment

  1. good luck :*

  2. Andra says: Reply

    succes :*

  3. multumesc fetelor :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.