Beauty

Dalles Go: Back To School

In postarea de aici v-am spus ca m-am inscris la cursul de avansati de la Dalles Go. Miercurea trecuta am avut primul curs. Mi-am dorit de mult timp sa ma inscriu la cursuri profesionale de make-up pentru a invata lucruri noi, tehnici si bineinteles sa aflu din prisma unui profesionist ce fac bine si ce nu atunci cand machiez. Cursul a fost introductiv, recapitulativ, iar la sfarsit Nick a venit la fiecare si ne-a spus ce am facut bine si ce nu. Pentru a ni se stabili nivelul am avut fiecare dintre noi de realizat un machiaj-test. Critica a fost una constructiva, nicidecum spusa cu rautate. 

 In timpul machiajului, Nick se plimba printre noi, ne punea intrebari si in acelasi timp ne arata unde gresim. Am avut mari emotii, m-am simtit exact ca in prima zi de scoala, din clasa I, insa in acelasi timp am fost foarte entuziasmata. Dupa evaluarea fiecareia dintre noi, cursul a continuat cu prezentarea kit-ului profesional ce un make-up artist ar trebui sa il detina si produsele cheie. Va las mai jos cu, cateva poze de la curs si machiajul modelului meu.

Modelul meu:
Kisses, M!

You Might Also Like

14 Comment

 1. Mult succes pe drumul tau :*

  1. Multumescc :*

 2. Imi place machiajul modelului tau, un smokey cuminte.

  1. Ma bucur ca iti place :*

 3. Cate bunatati acolo pe masa aia. Bafta la acest curs si sper sa ne mai impartasesti si noua cum decurge pe mai departe

  1. Sigur, o sa fac cate o postare despre fiecare curs.

 4. Succeesss!!! Te pup

  1. Multumesc!
   Pupici

 5. uh, mult succes!!
  imi place cum ai machiat-o pe fata πŸ˜€

  1. Sa fie :*

 6. Irina says: Reply

  Iti tin pumnii :*

  1. Multumesc :*

  1. Multumesc mult :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.