Make-up

Week 7: Gheisa Make-up

Astazi vorbim despre machiajul de gheisa, un machiaj pe care nu oricine are curajul sa il poarte. M-am bucurat cand am vazut ca avem acest tip de machiaj in programa pentru ca imi doream sa il realizez din nou, mai ales ca habar nu am cand o sa il mai refac. Prima oara am facut acest tip de make-up la Asia Fest, poze pe care le puteti vedea in albumul de pe pagina de facebook. Acest tip de machiaj este unic, indraznet si implica o transformare radicala. 
Machiajul unei gheise este realizat cu o baza alba, buze rosii si accente rosii si negre in jurul ochilor si sprancenelor. Caracteristicile machiajului de gheisa ar fi un ten alb impecabil, spancenele subliniate intens, ochi adanciti si conturati cu negru si rosu, buze rotunjite rosii, un blush roz aprins. 
De data aceasta, Nick ne-a provocat sa realizam o gheisa moderna si sa nu ne limitam doar la lucrurile basic. Asadar, gheisa mea este vesela, colorata si seducatoare :). 
Produsele necesare pentru realizarea acestui machiaj sunt: 

 • Fond de ten deschis / alb sau vopsea speciala de body painting;
 • Pudra alba pentru fixare;
 • Lipici/sapun pentru acoperirea sprancenelor (nu este obligatoriu);
 • creion contur pleoape negru sau eyeliner;
 • Fard de pleoape rosu
 • Fard de obraz roz intens;
 • Ruj rosu aprins;
 • Pensule si buretel aplicare fond de ten.

Modelul meu:
Kisses, M!

You Might Also Like

7 Comment

 1. Kleo says: Reply

  ti-a iesit suuper misto, sprancenele fac tot :)))

  1. Multumesc :*

 2. ssuupperb!! <3 super bine ti a iesit

  1. Multumesc mult :*

 3. Mi separe o idee cam exagerat, în sensul că parcă e prea mare diferența înrea alb și maroul acela, dar e perfect lucrat, se vede toată pasiunea pe care o pui 😀 :*

  1. Asta s-a si vrut, sa se faca diferenta intre culori, iar pe o baza alba pe toata fata este normal sa se vada mai ciudat :)). S-a vrut gheisa moderna, asta s-a livrat :))

 4. Da, intr-adevar, ca si culori, combinatia nu este tocmai ok din punctul meu de vedere. Ca si idee este destul de reusit ^^

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.