Make-up

Final Week @ Dalles Go

Imi aduc aminte si acum cu emotie de primul curs sustinut la Dalles. Eram atat de entuziasmata sa il cunosc pe Nick si sa invat de la el lucruri noi. Bineinteles, mi-a depasit asteptarile si va pot spune ca este un om extraordinar, proful perfect as putea spune. Are rabdare, iti explica de ‘nspe mii de ori daca este nevoie si te ajuta sa ajungi la rezultatul cel mai bun. 
In ultima saptamana de cursuri la Dalles Go am facut o simulare a machiajului pe care il vom face la examenul de acreditare. Tema ideii mele este un Phoenix, am mai creat demult un machiaj de acest gen, pe care il puteti gasi in albumul de pe facebook. De data aceasta insa vreau sa fie ceva care sa atraga toate privirile si mult mai intens decat primul. Ceea ce mi-a iesit veti vedea in urmatoarele poze. Am o idee si despre cum vreau sa fie coafura, mi-am cumparat si pene rosii de pe ebay pe care le vreau “ratacite” (daca intelegeti ce vreau sa zic), prin parul modelului.
Nu m-am decis inca asupra accesoriilor, poate imi puteti da un sfat in legatura cu acest aspect, mi-ar fi de mare ajutor. 
Machiajul va fi lucrat in tehnica creionului si in acuarela si sper sa imi iasa mult mai bine la examen, decat la simulare. Cu toate ca stiu, voi avea niste emotii de o sa simt ca o sa imi iasa inima din piept.

Kisses, M!

 

You Might Also Like

10 Comment

 1. WOOOW !~E genial !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Multumesc tare mult :*

 2. omg, e genial machiajul!
  love it!

  1. Multumesc mult mult :*

 3. OMG!!! E superb! Nu-mi vine sa cred ce au creat manutzele tale.
  Pupici :* !

  1. Awww apreciez tare mult! Te pup

 4. Kleo says: Reply

  awww ce mult imi place <3 foarte cute

  1. Multumesc mult :*

 5. Wooow, divin!!!
  Ador rezultatul final, e genial <3

  1. Multumesc. Abia astept sa vad rezultatul si cu coafura πŸ˜€

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.