Beauty

Lansare Revlon / Love Is On

In momentul cand Revlon s-au retras de pe piata din Romania am fost tare dezamagita. Ultima data cand am avut nevoie de fondul de ten Colorstay am ajuns pana in Bulgaria. Pentru ca unul din fondurile de ten cu care lucrez este si Colorstay am nevoie mereu sa stiu ca exista un magazin unde ma pot duce si pot testa produsele inainte de a le cumpara. Este confortabil sa plasezi o comanda on-line, insa pentru mine conteaza foarte mult sa simt textura produselor inainte de a le achizitiona.
Cu toate acestea am sperat ca vor reveni si ieri am participat la lansarea oficiala Revlon in Romania.
De acum inainte avem un magazin fizic, in Kendra (Unirii), unde putem merge si testa produsele inainte de a le cumpara. 

Revlon a fost creat in anul 1932 de catre Charles Revson impreuna cu fratele sau Joseph si chimistul Charles Lachman. Charles Revson este cel care a creat primul lac de unghii opac afirmand ca lacul de unghii este un accesoriu la moda, intrucat inspira si incita femeile sa-si adapteze tinutele la stiluri, stari si ocazii diferite. Charles nu s-a oprit aici, iar in anul 1940 a lansat primul rimel waterproof. A fost primul care a prezentat tehnica de aplicare cu peria si primul care a aplicat fard pe obraji. In 2013 lanseaza gama Skinlights ca primul iluminator lichid pentru ten si pentru a sublinia pometii. Iar in 2014 aceasta lansare a fost urmata de productia in masa a paletei iluminatoare bronzante si a unui fard de obraz mai traditional, rose blush. 

Revlon este un brand prezent in peste 175 de tari, care vinde un ruj pe minut in intreaga lume.Acestea fiind spuse va las cu pozele de la eveniment, unde atmosfera a fost foarte relaxata. Mi-a facut mare placere sa il revad si pe Marian Tanase, care s-a aflat in coltul de make-up. 

Care este produsul vostru preferat de la Revlon?
Kisses, M!

You Might Also Like

7 Comment

 1. Ce ma bucur sa aud asta! Si eu tot fan Colorstay sunt asa ca…welcome back Revlon!

  1. Asa am zis si eu, sa nu mai plece :))

 2. Ma bucur sa vad ca au revenit si eu am produse care imi plac de la ei <3

  1. Cred ca nu este cineva care sa nu aiba un produs preferat de la ei πŸ˜€

 3. Colorstayyyyyy! Eram așa supărată că mi se termină ultimul flacon :))

  1. Numai bine πŸ™‚

 4. Ce de bunatati acolo, yumy! Toate arata asa bine <3
  Tu te-ai dus pana in Bulgaria pt fondul de ten? Asa da dedicare πŸ™‚

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.