Make-up

LOTD: Amaretto ♥

Uitasem cat de frumoase sunt culorile paletei Too Faced Chocolate Bar si cat de bine miros. Aceasta paleta se numara printre favoritele mele, insa am uitat de ea. Cand am primit-o am folosit-o intens, nu era machiaj la care sa nu o folosesc, dar ca de obicei am pus-o intr-un loc unde nu era la vedere si efectiv am uitat de ea. Nu-i nimic, ca am regasit-o acum ceva timp cand faceam case-ul pentru niste programari si am zis musai trebuie sa fac un machiaj doar cu aceasta paleta. Despre ea am scris aici si niste machiaje facute doar cu ea aici, aici si aici .

Am folosit-o si in clipul de anul trecut impreuna cu Adela si Alina. Ei bine, pentru astazi am realizat acest machiaj in intregime cu Chocolate Bar, daca unele din voi aveti aceasta paleta il puteti incerca. Ah da, era sa uit, este machiajul din clipul de Black Friday, pe care daca nu l-ati vazut inca, o puteti face aici. Mai jos veti gasi o descriere detaliata a pasilor pe care i-am urmat in realizarea machiajului.

Pasi in realizarea machiajului:

Am inceput machiajul prin pregatirea pleoapelor cu putin fdt si pudra. Apoi am aplicat un primer pentru o rezistenta cat mai buna a fardurilor. Pentru o intensitate si mai buna a fardurilor am aplicat pe pleoapa mobila o baza cremoasa si am folosit creionul de la Nyx Jumbo Milk. Am aplicat prima nuanta de tranzitie deasupra pliului (aceasta nuanta are rolul de a ma ajuta sa amestec mai bine urmatoarele culori). Pe pleoapa mobila am aplicat a doua nuanta prin miscari de tapotare, lasand coltul intern si extern gol. In coltul extern am aplicat a treia nuanta, apoi cu o pensula pufoasa am amestecat culorile in pliul pleoapei. Am mers cu nuantele trei si patru si pe pleoapa inferioara difuzandu-le foarte bine. Cel mai inalt punct al spancenei l-am evidentiat cu cincea culoare marcata pe paleta. In coltul intern am aplicat nuanta nr.6, peste care am aplicat pigmentul de la Glazel Visage in nuanta A3. Pe conjunctiva am aplicat un creion albastru, am aplicat mascara si am definit sprancenele cu Nyx Eyebrow Gel.

Produse folosite pentru ochi / EYES:

1. Zoeva Long Lasting Eye Primer;
2. Nyx Jumbo Pencil – Milk;
3. Too Faced Chocolate Bar Palette;
4. Melkior Eyeliner Pencil – Blue;
5. Nyx Eyebrow Gel – Blonde+Brunette;
6. Glazel Visage Loose E/S – A3 (inner corner);
7. Teeez Desert Metals Mascara – Midnight Skinnydip.

Produse folosite pentru fata / FACE:

1. Golden Rose Perfect Finish FDT – 62;
2. Melkior Corector – Apricot;
3. Oriflame The One Illuskin Powder – Medium;
4.Yves Rocher Translucent Powder – 02 Transparence Beige;
5. Too Faced Chocolate Soleil Bronzer – Medium/Deep;
6. Makeup Revolution Blush – Love;
7. The Balm Mary-Lou Manizer.

Produse folosite pentru buze / LIPS:

1. Golden Rose Lipliner – 202;
2. MeNow Splendid Honey Lipgloss – 40.

Kisses, M!

You Might Also Like

8 Comment

 1. Love it ♥

  1. Ma bucur ca iti place ♥

 2. Frumos machiaj, imi place! Paleta asta este divina, are niste culori frumoase tare!

  1. Da, este o paleta foarte buna, cu nuante superbe!♥

 3. Frumos tare machiajul! Îmi place mult culoarea de pe buze 😀

  1. Multumesc ♥.

 4. Suuuper fain!

  1. Multumesc mult ♥

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.