Beauty

Noutati de la Melkior #2

Va era dor de niste noutati de la Melkior? Daca da, astazi va arat ultimele produse proaspat intrate la stand. Nu stiu cum se face, dar de fiecare data gasesc cateva ceva care ma incanta. Haideti sa vedem impreuna ce ne-au pregatit de data aceasta!
1. Apa emolienta pentru cuticule / 2. Diluant pentru lac de unghii

Apa emolienta Melkior inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Se bazeaza pe o formula imbogatita cu vitaminele A,E si F. Se aplica produsul pe conturul cuticulelor si se maseaza prin mscari circulare pana ce produsul se absoarbe complet, apoi impingeti cuticulele.

Pret: 24.90 lei
Noul diluant pentru lacul de unghii Melkior este special creat pentru a regla consistenta lacului de unghii, prelungind durata de utilizare. Se adauga cateva picaturi de diluant in lacul de unghii si se agita bine. Se asteapta 20 de min inainte de a aplica lacul de unghii.
Pret: 24.90 lei
3. Creion conture de buze
Melkior a lansat doua nuante noi: Brown si Rose Nude. Prezinta acoperire excelenta si asigura o conturare precisa. Sunt rezistente la apa si rezista mai mult de 4 ore. Se bazeaza pe o formula cu ceara, cu un continut mare de pigment. Contin vitamina E si ingredienti naturali de protectie.
Pret: 19.90 lei.
4. Creion de ochi khol
Melkior lanseaza doua nuante noi: Shiny Brown si Purple. Prezinta acoperire uniforma, au mina moale, textura foarte buna si pigmentata, culori intense si sunt rezistente la transfer. Se estompeaza usor, fara pete. 
Pret: 19.90 lei.
Kisses, M!

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.