Beauty

Melkior Collection: Be Yourself

Nu a trecut mult timp si Melkior ne surprind cu o noua colectie. O colectie care este dedicata increderii de sine. Ce este mai importanta decat sa ai incredere in tine, indiferent de rautatile altora. O colectie care iti dezvaluie personalitatea. Intr-o lume in care ni se impun modele de urmat, este bine ca tu sa fi modelul tau in viata, sa te regasesti pe tine. Fii tu insuti, indrazneste sa iti scoti masca si sa fii exact asa cum esti cu adevarat, asa cum vrei tu, nu asa cum iti impune societatea.
Be yourself de la Melkior este o colectie in care te regasesti si le poti transmite celorlalti ca nu suntem fiinte ireale ci fiinte pline de viata, care iubesc, simt, descopera!

1. Fxator pentru machiaj

Noul fixator pentru machiaj de la Melkior are rolul de a creste rezistenta machiajului. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei de machiaj, asigura o hidratare continua si confort. Se pulverizeaza de la o distanta minima de 30 cm.  
Pret: 49.90 lei
2. Ruj Express Yourself / Boudeuse / Pink Attitude

 Melkior a lansat noua gama de rujuri clasice: Express Yourself, Boudeuse si Pink Attitude. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze. Rujul poate fi aplicat ca atare sau cu ajutoul unei pensule. 
Pret: 39.90 lei.
Kisses, M!

You Might Also Like

2 Comment

  1. Mi-ar place sa imi iau pink atitude! Saptamana asta cred ca dau si eu o comanda!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.