Beauty

Melkior Be Youself Collection – New Products

Colectia Be Yourself de la Melkior aduce 4 noi farduri de pleoape in culori delicioase: Love Letters, Sweet Nectar, Chocolate, Dreams. Se gasesc atat sub forma de fard la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform.

Pret: 27 lei
Set 5 Pensule “My Little Secrets
Melkior a creat un Set de Pensule Make-up care poate fi strecurat cu usurinta in poseta. Ajuta la aplicarea uniforma si naturala a produselor de machiaj. Trei dintre pensule au capete duble.
Iata ce contine setul “My little secrets”:
1. Pensula pentru fond de ten (nylon): ajuta la aplicarea uniforma si naturala a fondului de ten lichid si crema.
2. Pensula pentru pudra (par capra): permite aplicarea uniforma si naturala a pudrei.
3. Pensula pentru contur si blending (par ponei): este ideala pentru estomparea fardului de pleoape; de asemenea, este potrivita pentru aplicarea fardului de pleoape sau a iluminatorului.
4. Pensula oblica pentru sprancene si estompare (par ponei/cauciuc): este ideala pentru a crea conturul sprancenelor si estomparea fardurilor.
5. Pensula pentru corector si buze (nylon): este potrivita pentru aplicarea corectorului de ten sau a anticearcanului si a rujului de buze.

Pret: 149,90 lei
Kisses, M!

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.