Beauty

Review: Bornprettystore ~ MeNow Matte & Metallic Lipglosses

Ramanem tot in zona buzelor si astazi o sa va prezint niste luciuri de buze, mai mult decat accesibile la pret. Le gasiti in varianta sidefat/metalica cat si mate. Eu am doua sidefate pe care le-am luat dintr-un magazin din Brasov, iar celelalte trei mate sunt de pe Bornprettystore
Ambalajul seamana foarte mult cu luciurile de buze pe care le gasiti la Inglot, eu tind sa cred ca se vor a fi un dupe dupa cele originale. Recipientul in care gasiti produsul este transparent, asa ca puteti vedea cat mai aveti in tub pe parcurs ce il folositi. Aplicatorul in schimb nu prea imi place, in special in cazul celor mate, mi se pare ca nu ofera o precizie prea buna, dar nu este un lucru prea grav din punctul meu de vedere, pentru o precizie mult mai buna trebuie folosita o pensula speciala pentru rujul de buze.

Consistenta este una usoara, lejera in special in privinta celor sidefate. Nu usuca buzele, nu au miros si nuantele chiar sunt frumoase. Celelalte au finisaj mat dupa aplicare si rezista destul de bine, pentru un ruj lichid care costa 2$. Pe mine cel putin m-au surprins placut pentru ca nu ma asteptam sa aiba o rezistenta asa buna. Intr-adevar daca mancati se duc din centrul buzei, insa asta nu se intampla daca beti (fie cafea, apa, suc) sau daca fumati. Dupa ce se usuca pe buze, daca este aplicat in doua sau trei straturi lipeste buzele, insa din punctul meu de vedere nu este ceva deranjant pentru ca doar nu mergi cu buzele lipite pe strada. 
Am vazut ca au scos si cateva nuante mai avangardiste precum auriu, albastru, negru, argintiu, verde care mi se par geniale pentru machiajele fashion si pe care intentionez sa mi le iau si eu. 
Swatch =>> MeNow Splendid Honey Lipgloss 

#19

#40Swatch =>> MeNow Long Lasting Lipgloss 

#33

#26

#22Daca sunteti interesate de achizitionarea lor le gasiti pe Bornprettystore, pretul lor fiind de 2$. Am si un cod de 10% off daca luati ceva de pe acest site: MAYAG10.
Kisses, M!

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.