Lifestyle

Ambasador Digital Divas 2018 || #digitaldivas18

Se apropie Digital Divas (eveniment organizat de Evensys si Avon) si prin intermediul acestui post, vreau sa va anunt ca voi fi acolo pentru a treia oara consecutiv. De data aceasta insa, particip  in calitate de ambasador al evenimentului si sunt nominalizata si la categoria Best Newcomer On Youtube in Fashion and Beauty. Asa ca, mai mult ca niciodata am nevoie de voi sa ma votati. O puteti face dand click AICI. Anul trecut am si filmat pe acolo, daca vreti sa aruncati un ochi, o puteti face aici, la minutul 6:40, iar clipul de pe 2016 este aici.

Anul acesta Digital Divas, va avea loc pe data de 24 aprilie, locatia ramanand neschimbata: Palatul Bragadiru. Evenimentul aduna la un loc bloggeri, vloggeri cat si persoane publice si doreste a fi un moment de intalnire si socializare. Conferintele au devenit din ce in ce mai interesante, iar ziua se incheie cu renumita gala, unde anul acesta voi avea si eu cateva emotii.

Hashtag-urile oficiale unde puteti urmari toata activitatea sunt #digitaldivas18 si #avonspace. Eu va voi tine la curent atat pe pagina de facebook cat si pe Insta stories, asa ca nu uitati sa ma urmariti si acolo.

Speakerii de anul acesta sunt:

Asadar, ne vedem la palat!

❥Maria!

You Might Also Like

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.